Velkommen til konferanse i april

Torsdag 4. og fredag 5.april arrangerer vi nasjonal konferanse på OsloMet. Konferansen vil formidle erfaringer fra prosjektet fram til nå, og du kan se mer om innholdet her

Torsdagen har hovedsakelig barnehagen som målgruppe, og vil ha tematikk som er særlig egnet for barnehager som jobber med å videreutvikle seg som lærende organisasjoner. Fredagen er for alle, med hovedmålgruppe utdanning, eiere og politisk/statlig ledelse.

Det blir et variert og spennende program, og du kan melde deg på ved å gå inn her. Der finner du også detaljer om programmets innhold. Prisen er kr 350 for begge dager, og kroner 200 hvis du vil delta kun en dag.

Velkommen til konferanse!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *