Seminar om seksualundervisning 3. februar 2015


FOTO S. Kühle-Hansen
FOTO S. Kühle-Hansen

Velkommen til HiOA Pilestredet 46, Athene 1.

Undervisning om seksualitet både i og utenfor skolen er et diskutert tema, både når det gjelder innhold, omfang og roller. Alle har et ansvar! Sex og Politikk – Foreningen for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter har sammen med HiOA invitert ungdomspartiene til seksualundervisning og debatt, sammen med framtidas lærere, andre studenter og media. 

Debatt den 3. februar 2015 klokken 14.00-15.30

Allerede har rundt en tredjedel av landets grunnskoler meldt seg på Sex og Politikks landsomfattende kampanje «Uke 6». Kampanjen avvikles for femte år på rad og over hele landet undervises det fra «Uke 6, 2015» – nettopp i uke 6. I år lanserer vi også nytt undervisningsmateriell fra 4.-10. årstrinn, og emnet for årets temamateriell er «Familie»

For mer informasjon om kampanjen, se www.uke6.no.

Med vennlig hilsen

Nettverk for seksuell helse HiOA

Gerd Hilde Lunde
Lektor AV
 
Ann-Karin Valle
1. lektor HEL
 
Bjørn Smestad
Studieleder LUI
 

og

Hilde Zwaig Kolstad
Informasjonsrådgiver/Communications Advisor
+47 22 11 55 13/+47 98 44 92 94
Christian Kroghsgate 34, 0186 Oslo
www.sexogpolitikk.no | Facebook | Twitter | Instagram

Norwegian Member Association of
IPPF – International Planned Parenthood Federation