Forbud mot konventeringsterapi


Presseinvitasjon: Kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery inviterer til feiring av forbudet mot konverteringsterapiPressemelding | 06.12.2023 | Kultur- og likestillingsdepartementetTorsdag 7. desember behandler Stortinget lovforslaget fra regjeringen om forbud mot konverteringsterapi. Loven gir skeive et vern mot å utsettes for konverteringsterapi, og har et flertall bak seg i Stortinget. Regjeringen har invitert til en markering etter voteringen i Stortinget.Nyheitsvarsel om: Likestilling og mangfold https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/kultur-og-likestillingsminister-lubna-jaffery-inviterer-til-feiring-av-forbudet-mot-konverteringsterapi/id3017103/?utm_source=regjeringen.no&utm_medium=email&utm_campaign=nyhetsvarsel20231206

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *