Seksualhåndbok presenteres!


  1. april, klokken 14:30, Arrangementet finner sted på Kulturhuset i Oslo, nærmere bestemt «Laboratoriet» i 3. etasje. arrangeres det som sannsynligvis er Norges første messe med seksualtekniske hjelpemidler for personer med funksjonsvariasjoner. Dette vil du ikke gå glipp av! Arrangementet er todelt. I første del er det minimesse med utstilling av seksualtekniske hjelpemidler. Her får du mulighet til å snakke med sexologer, og ulike leverandører av seksualtekniske hjelpemidler. I tillegg vil representanter fra vårt eget seksualteam i Medvind Assistanse være til stede, og de er klare til å svare på spørsmål. Minimessen varer frem til 16.30. Kl. 17.00 sparker Morten Rulle (Morten Marius Skau) i gang andre del av arrangementet med foredrag om seksualitet etter ryggmargsskade. Deretter er det duket for lansering av Medvind Assistanse sin helt egen seksualitetsbrosjyre, Seksualitet og BPA. Videre skal sexolog Yvonne Dolonen og spesialrådgiver Ingrid Thunem ha presentasjonen «Assistanse og seksualtekniske hjelpemidler. Hvordan jobber Medvind Assistanse med seksualitet og assistanse». Etter foredragene er det satt av tid til mingling og spørsmål fra salen før messen blir avsluttet kl. 20.00.
    Håper vi sees der!

Program: 14.30 Åpning av minimesse for seksualtekniske hjelpemidler 14.45 Minimesse for seksualtekniske hjelpemidler. Ulike leverandører og tilbydere av seksualtekniske hjelpemidler presenterer sine produkter, og er tilgjengelige for spørsmål. 16.30 Pause – Kaker og kaffe 17.00 Morten Rulle (Morten Marius Skau) – Seksualitet og ryggmargsskade 17.30 Pause 17.45 Ingrid Thunem og Ola Schrøder Røyset – Presentasjon av Medvinds seksualhåndbok for seksualitet og assistanse 18.15 Pause 18.30 Yvonne Dolonen og Ingrid Thunem – Presentasjon av assistanse og seksualtekniske hjelpemidler. Hvordan arbeider Medvind med seksualitet og assistanse! 19.15 Spørsmål fra salen 20.00 Avslutning


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *