Konferanser NACS, WAS og EFS


NACS komiteen inviterer deg til NACS konferansen i vakre Oslo 28. september til 1. oktober. Vi håper å se mange av våre medlemmer der! Konferansen avholdes ved OsloMet.

Det er vår glede å ønske dere velkomne til vår hovedstad og alt den har å tilby. Det er mange måter å reise inn til byen på. Gardermoen lufthavn er nær, og offentlig transport med tog, busser og ferger gjør det enkelt å komme seg dit man skal. 

Vi er stolte av å presentere årets tema «The future of sexology». Hva er fremtiden for vårt fagfelt? Hva trenger samfunnet av oss? Hva trenger vi å lære av fortiden, og hva vil forskning vise oss? Et mangfold av områder innenfor vårt fag vil bli diskutert. Vi vet at så mange av dere jobber med viktige tema og ser frem til å se deres presentasjoner.

Les mer og meld deg på her : https://www.nfks.no/nacs2023/

WAS-Konferansen

Den 26. kongressen til Verdens helseorganisasjon for seksuell helse (WAS) går av stabelen 2-5. november i Mirage Park Resort i Antalya, Tyrkia.

WAS er den fremste globale organisasjonen som representerer fagpersoner som arbeider med seksuell helse, seksuelle rettigheter, som helsepersonell, aktivister og undervisere. Mottoet til WAS er Seksuell helse og rettigheter for alle.

Kongressen blir arrangert på en all inclusive resort. Vi tviler ikke på at de historiske stedene og sjarmerende severdighetene i byen vil gi glede og tilby historie, lyder og smaker som bærer deg til en annen kultur og en annen tid. De fengslende omgivelsene, gjestfriheten og det faglige programmet av høy kvalitet vil gjøre forskjellen mellom en vanlig kongress og en virkelig minneverdig opplevelse.

Hvis du har deltatt på en WAS kongress så vil du vite at i tillegg til det utmerkede faglige innholdet, så er det nettverket du vil skape som vil være mest verdifullt. Her vil det bli rikelig med muligheter til å møte og snakke med dine kolleger i et vakkert og avslappende miljø mens du blir kjent med alt mangfoldet som WAS 2023 har å by på i tema og deltagere.

Det er et begrenset antall plasser, så bestill gjerne nå: https://was2023.org/en/

EFS-konferansen 2024

Det er vår store glede å invitere dere alle til den 17. kongressen til Den Europeiske Foreningen for Klinisk Sexologi (EFS) som vil være i Bologna, Italia fra 23-25. mai 2024.

Bologna ligger Nord-Italia midtveis imellom to av de mest populære italienske byene, Firenze og Venezia. Byen er kjent for sine røde hustak, mange tårn og flotte, historiske sentrum. Byen er også hjem for prestisjefylte jazzfestivaler og har en gate «La Strada del Jazz» hvor du kan finne Bolognas Jazz walk of fame. I tillegg er Bologna kjent for å være en av de beste byene i Italia for matentusiaster. Noen kaller den til og med Italias mathovedstad!

Les mer om konferansen her: EFS 2024 Congress (europeansexologycongress.org)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *