Partnervold I LHBT+ relasjoner undersøkes


Denne måneden feirer LHBT+-miljøet fremskrittene som har blitt gjort for likestilling, verdighet og økt synlighet for skeive. Men Pride er mer enn bare en fargerik fest. Det er også en mulighet til å rette søkelyset mot de utfordringene som gjenstår.

En av disse utfordringene er hvordan partnervold i LHBT+– relasjoner forblir skjult, og hvordan vi skal håndtere det. I Norge har vi prioritert forskning på partnervold hos personer i heterofile forhold. Retter man blikket mot skeive relasjoner, har vi veldig begrenset kunnskap om hva som foregår bak lukkede dører. Dette kan føre til at skeive ikke får den hjelpen de trenger. Se lenke til VID her https://khrono.no/skeivt-blikk-pa-partnervold/695733


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *