NACS 2023 finner sted på OsloMet 29. september – 1 oktober.


NACS 2023 ved OsloMet . NACS, Nordic Assosiation for Clinican Sexology, arrangeres på omgang mellom de nordiske landene, og i år arrangeres konferansen i Oslo. Det er over 200 påmeldte og det avholdes over 50 foredrag i flere parallellsesjoner, workshops etc. 

Årets tema er «The future of sexology» og en rekke fagfolk foreleser om forskning, behandling og utdannelse. Blant annet blir det for første gang lagt fram en samlet oversikt over sexologi-utdannelse over hele verden. 

Her er litt mer av programmet: 

NACS2023 Program (nfks.no) 

Teknisk arrangør i år er Norsk forening for klinisk sexologi, og sekretariat er foreningen Sex og Politikk. Det var naturlig å legge konferansen til OsloMet, i og med at dere ved OsloMet, fakultet HV, institutt for AV har ni videreutdanninger i tema seksuell helse. https://www.oslomet.no/studier/hv/evu-hv/seksuell-helsekompetanse


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *