Sexual health in prison with a positive approach – A scoping review protocol


Lenke til protokoll ved Ada Svarstad Solberg 1,2, Embla Valde 2,7, Gerd Hilde Lunde 2, Kjersti Helgeland 6, Lilja Marlen Johannessen 3, Malene Wøhlk Gundersen 3, Kristina Areskoug Josefsson 2,4,5,1

Department of Nursing and health promotion, Oslo metropolitan University, Norway 2 Departmentof Behavioral Sciences, Oslo metropolitan University, Norway 3 University Library, Oslo Metropolitan University, Norway 4 Department of Health Sciences, University West, Sweden 5 Jönköping Academy for Improvement of Health and Welfare, Jönköping University, Sweden 6 Sustainable Passions, Norway 7 Oslo welfare administration, Pro Sentret, Norway


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *