KRUS har laget e-læring om seksuell helse


Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS

Nå kan ansatte i Kriminalomsorgen øke kunnskapen sin om seksuell helse gjennom et nytt e-læringskurs👏 – I Oslo fengsel har vi de siste årene hatt flere samtalegrupper om seksualitet og relasjoner med opptil åtte deltakere og fått positiv respons. Jeg liker å drive med dette, men vet at andre kolleger ikke synes det er like lett å snakke åpent om seksualitet eller seksuell helse. Nå får alle muligheten til å øke sin kunnskap og bli tryggere, sa fengselsbetjent Anders Velten til FriFagbevegelse tidligere i år. Kurset er utviklet av KRUS, og arbeidsgruppen har bestått av konsulent i Sustainable Passions, Kjersti Helgeland, fengselsbetjent i Oslo fengsel Anders Velten og seniorrådgiver på KRUS Siv Gaarder. Kurset finner du på Virksomhetsplattformen 👉Virksomhetsplattformen: Logg inn på portalen (difi.no) Du kan lese mer om kurset i Fri Fagbevegelse 👇


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *