Årlig konferanse: The Nordic Association for Clinical Sexology – NACS


NACSDen årlige fagkonferansen for alle nordiske foreninger for sexologi er 22. – 25. september 2016, i Tartu, Estonia. Konferansen har blitt gjennomført i snart 38 år.

Årets tema er: «Love, Trust, Sexuality»

Konferansen er åpen for alle fagfolk.

Her møtes ikke bare leger, psykologer, men også fysioterapeuter, vernepleiere, sykepleiere og pedagoger og mange andre som arbeider eller forsker på temaer innen seksuell helse, seksualitet, seksuelle overgrep og kjønnsidentitet.

Det er omtrent 250 deltagere, hovedsakelig fra nordiske land. Konferansen handler om å diskutere den forskningen som legges frem og at de respektive nordiske foreningene rapporterer nyheter fra året. HiOA skal i år legge frem det nye nettbaserte studiet: Seksuell helse og seksualitetsundervisning

På denne nettsiden finner du viktige frister og informasjon om NACS- konferansen til the Nordic Association for Clinical Sexology – NACS

 

Konferansen vil bli holdt i gamle ærverdig Tartu, som ligger i det sørøstlige Estland, 186 kilometer fra Estlands hovedstad Tallinn. Tartu er en universitetsby, rik på historisk arv, kultur og museer. Byen ligger ved elven Emajõgi. Man pleier å kalle Tartu for Estlands intellektuelle hovedstaden. Konferansen holdes i det nye konserthuset på Dome Hill.

Fra 20. april 2016 kan man sende inn abstracts.